Ervaar het gemak
van zorgeloos leven
Ervaar het gemak
van zorgeloos leven
Ervaar het gemak
van zorgeloos leven
BLUE BAY LIVING

Altijd ‘at your service’

Bij Blue Bay geloven we dat uw verblijf, of het nu voor een vakantie is of voor een langere periode, zorgeloos en plezierig moet zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op al uw wensen.
Onderhoudsdiensten zwembad
Bij Blue Bay zorgen we ervoor dat u op elk moment van een perfect zwembad kunt genieten. Ons toegewijde team houdt uw zwembad kristalhelder. We nemen graag alles voor u uit handen.
Diensten ‘housekeeping’
Geniet van het gevoel om thuis te komen in een fris en schoon huis. We maken uw woning niet alleen schoon, maar ook gezellig en uitnodigend.
Diensten vastgoedbeheer
We begrijpen hoe uitdagend vastgoedbeheer kan zijn, vooral als u niet het hele jaar op het eiland bent. Onze diensten zorgen ervoor dat uw eigendom professioneel wordt beheerd, onderhouden en geoptimaliseerd.
Diensten tuinonderhoud
We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. We transformeren uw buitenruimte in een tropisch paradijs, helemaal op maat voor u.

Overzicht van de overige diensten

Blue Bay biedt diverse diensten om uw eigendom te onderhouden en te verbeteren. We gaan net dat stapje verder. Graag zijn we uw betrouwbare partner voor een zorgeloos leven in ons resort.
Onderhoudsdiensten

Waarom zelf een storing proberen op te lossen? Wij bieden een complete oplossing voor al uw onderhouds- en herstelwerkzaamheden in huis.

Renovatieprojecten
Renovatie verbetert niet alleen de uitstraling en functionaliteit, maar verhoogt ook de waarde van uw eigendom. We helpen u graag.
Afvalophaaldiensten
Onze afvalophaaldiensten bieden een efficiënte oplossing voor afvalbeheer, zodat uw eigendom schoon en duurzaam blijft.
Diensten ‘Property Care’
We begrijpen dat het belangrijk is om de kwaliteit en uitstraling van uw eigendom te behouden, vooral als u zelf niet aanwezig bent.
Diensten glazenwassen
We garanderen topservice door betrouwbare en professionele glazenwassers. Geniet simpelweg altijd van glasheldere ramen.
Schilderdiensten
Professioneel schilderwerk is een slimme investering: het verlaagt de onderhoudskosten en verhoogt de waarde van uw woning.
Diensten ‘Security’
Bij Blue Bay staat uw veiligheid voorop. We zorgen voor een veilige omgeving voor al onze bewoners en gasten.
Bij Blue Bay zijn wij meer dan alleen een dienstverlener: we zijn uw betrouwbare partner voor een zorgeloos leven in ons resort.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.