Faciliteiten op Blue Bay
20240111_053
DE FACILITEITEN

Pluk de dag bij Blue Bay

Ons resort beschikt over een scala aan uitstekende voorzieningen. Geniet van de schoonheid van ons ongerepte strand, ontdek diverse watersporten, verken schilderachtige wandelpaden en ontdek inspirerende kunstroutes. Ontspan in onze eersteklas bars en restaurants, of daag uzelf uit op onze wereldklasse 18-holes golfbaan.
WAT BLUE BAY U TE BIEDEN HEEFT

Geniet van het leven op een plek waar Curaçao op zijn best is

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort is een topbestemming aan de prachtige zuidkust van Curaçao. Blue Bay combineert de charme van permanente woningen met de aantrekkingskracht van een eersteklas vakantiebestemming.

Golf

Blue Bay Golf nodigt u uit om te golfen in een unieke omgeving vol natuurlijke schoonheid en karakter. Ontdek zelf waarom onze golfbaan een favoriete bestemming is voor golfers van over de hele wereld.

Een prachtig tropisch strand

Geniet van de ultieme strandervaring op Blue Bay Beach, een adembenemend tropisch paradijs van maar liefst 150 meter lang. Ontdek de uitgestrekte zandstranden, waar het azuurblauwe water u uitnodigt en de palmbomen zachtjes in de bries wuiven. Dit is het idyllische paradijs op Curaçao waar u altijd al van gedroomd hebt.

Brass Boer Beach

Bij Brass Boer Beach vindt u een serene oase, voor de ultieme ontspanning. Verscholen onder de schaduw van uitnodigende palapa’s, met gezellige hangmatten die boven het kristalheldere blauwe water wiegen, vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke stranddag.

Zes restaurants

Ons resort beschikt over maar liefst zes verschillende restaurants: Brass Boer, Coast, Bay Side, Beach Bar Blend, Lemongrass en Tribu. Of u nu wilt genieten van een verfijnd diner of gewoon zin heeft in een pizza op het strand: ons resort biedt een breed scala om aan iedere smaak te voldoen.

Duiken en watersport

Haal uw officiële PADI-duikcertificaat, verken onze huisriffen of sluit u aan bij een bootduik. Scubaduiken in de Caribische Zee is onvergetelijk, en er is geen betere plek om deze onderwaterwereld te verkennen dan bij Blue Bay Dive.

Tennis

Tennisliefhebbers kunnen genieten van onze twee perfect onderhouden gravelbanen van Canada Tenn, ideaal voor een plezierige wedstrijd in een schilderachtige Caribische omgeving. Onze hardcourts zijn 24/7 geopend en volledig gratis voor bewoners en gasten van het resort.

Blue Bay Fit Studio

De Blue Bay Fit Studio biedt een diverse reeks lessen aan, waaronder Pilates, yoga, totale lichaamstrainingen en meer. Kinderen kunnen ook deelnemen aan leuke lessen, zoals Dance Mix, hiphop en Modern Jazz.
Golf Update 2021-39
Beach_BigDJI_0173
Brass Boer Curacao - True media & culture-149(1)
Brass Boer Curacao - True media & culture-052
wednesday BB Dive Students 3
Curacao-49
Fitstudio
KOM IN CONTACT – WE STAAN VOOR U KLAAR

Meer information over onze faciliteiten?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.